Linden Brewery


Tuotteet

Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä panimollamme.

 

PI.LA
5.3 alc.% EBU: 36.9 EBC: 7.5
Tämä on kuin suoraan Ranskan tai Belgian pelloilta. Maku on yhtä kuiva kuin heinäpaalissa ja runsas hiilihappo tekee juomasta mukavan pirskahtelevan. Humalina Amarillo ja Sorachi ace. Toimii hienosti kalan kaverina valkoviinin sijaan.

"Olutmestarin vaimo ja ystävänsä tiedustelivat, miksei heille löydy nimikko-olutta. Olutmestari otti neuvosta vaarin ja tuotti naisille oman juoman. Makuhermoja hivelevä PI.LA. sai nimensä vaimon ja hänen ystävänsä etunimien kaksi ensimmäistä kirjainta yhdistämällä."

 

AMERICAN PALE ALE
4.7 alc.% EBU: 52.6 EBC: 6.7
Tästä maitokauppavahvuinen, mutta kaikkea muuta kuin vetinen APA. Runko on vaalea ja kevyt mutta silti riittävä. EBU:ja on riittävästi, ehkä jopa hieman enemmän kuin tässä vahvuudessa on totuttu. Katkerot varmalla työjuhdalla eli magnumilla ja aromit sinkkuna Mosaicilla. Tämä maistuu niin ruuan kanssa, kuin sellaisenaankin.

 

RED ALE
4.5 alc.%
Väri mahongin punainen, vaahtokukka kaunis pitsinen. Liitto karamellin ja humalan, levonhetki työn raskaan raatajan." Nauti hyvässä seurassa tai omassa rauhassa maltillisesti jäähdytettynä.

"Olutmestarin runosuonen tuloksia on tasan kaksi, joista toinen löytyy Red Ale -pullon kyljestä. Toinen on peruja yläasteelta, eikä sitä tulla koskaan julkaisemaan."

 

STYYRI
4.7 alc.%

"Kyljestä löytyvä sanoma "Elämä on pitkä, merimatka ei. Ei määräsatamaa."  on ote olutmestarin lapsuudesta. Tätä tekstiä tuli tuijoteltua usean kerran lapsena parhaan ystävän vanhempien kotona, sillä se oli kirjattu seinällä olevaan sisustustauluun."

 

BLACK IPA
6.2 alc.%

"Life is hard then you die. Aikuistumisen kynnyksellä olutmestari liikkui paljon silloisessa kotikaupungissaan Jyväskylässä ja kulki usein yökerho Tiffanyn ohi, jonka ikkunasta kyseinen teksti on bongattu. Nykyisin yökerhon tilalla toimii Cumulus-hotelli."

 

Oluet